Velkommen til sjakklinja på NTG Tromsø!

Anders Aure

Anders Aure

Jeg heter Anders og har flyttet til Tromsø for å gå på NTG sjakklinja. Jeg kommer fra Mjøndalen rett utenfor Drammen. Her begynte jeg i Drammen sjakklubbs ungdom når jeg var 10 år. Nå er jeg snart 16 og spiller fremdeles sjakk så mye som mulig. Nå er planen å gå på sjakklinja i 3 år. Hvor jeg har muligheten til å spille og lære mye sjakk.
Amir Keadana

Amir Keadana

Hei! Jeg heter Amir og kommer fra Sandnes. Jeg er snart 16 år gammel, og går nå første året på sjakklinja på NTG i Tromsø. NTG var et lett valg for meg, i og med at jeg alltid har vært interessent i sjakk. Men jeg begynte ikke å spille sjakk før i 2010.
Etter at jeg startet på NTG, har jeg vært med på mange spennende turneringer, og blitt 200 ratingpoeng rikere! Jeg trives godt på sjakklinja, og skal sannsynligvis fortsette her i mange år framover (uten å måtte gå skoleår om igjen)!
Edit Machlik

Edit Machlik

Jeg heter Edit. Jeg har lært sjakk i sjakklubben her i Tromsø helt siden 3. klasse, og nå har jeg tatt steget opp på NTG. Her går jeg førsteåret på sjakklinja med Monika og Amir og planen er å gå her alle tre årene. Her på NTG har vi en veldig dyktig sjakktrener fra Russland, og vi reiser på mange sjakkturneringer rundt om i verden. Jeg trives veldig godt her og synes NTG er en veldig bra måte å kombinere sjakk og skole på.
Monika Machlik

Monika Machlik

Jeg går 1.året på sjakklinja som akkurat har blitt opprettet her i Tromsø. Jeg har spilt sjakk i ca. 8 år og ser frem til tre innholdsrike år her på NTG.
Elise Sjøttem Jacobsen

Elise Sjøttem Jacobsen

Hei. Jeg heter Elise og går i 8. klasse på Tromstun ungdomsskole. Jeg begynte å spille litt sjakk da jeg gikk i andre klasse og da jeg begynte i tredje meldte jeg meg inn i sjakklubben i Tromsø. Det var pappaen min som var så engasjert at han lærte meg spillet etter jeg hadde hatt det på SFO. Hver onsdag etter skolen er jeg så heldig at jeg får trene med Maxim og resten av elevene på NTG (sjakklinja). Jeg ser veldig frem til å begynne på NTG i Tromsø og lære mye mer sjakk.
Endre Machlik

Endre Machlik

Jeg heter Endre og går i 8. klasse på Sommerlyst ungdomsskole. Jeg har tre eldre søsken som spiller sjakk og har derfor spilt sjakk siden jeg lærte å gå. Hver onsdag etter skoletid går jeg til NTG og får sjakkundervisning sammen med de andre. Kanskje jeg også kommer til å søke meg til sjakklinja i Tromsø om tre år.
Christian Grundekjøn

Christian Grundekjøn

Jeg heter Christian Grundekjøn (27 år) og er koordinator ved sjakklinja på NTG i Tromsø og har vært med på å grunnlegge sjakkavdelingen i ishavsbyen. Egentlig er jeg vernepleier av yrke og jobber i Tromsø kommune, men har også en annen jobb innen sjakken, nemlig i prosjektet Sjakk i Skolen. Sjakk i Skolen driver jeg med for fjerde året på rad i Tromsø. Jeg jobber og brenner for sjakken sin tilstedeværelse både i barne- og ungdomsskolen samt på VGS. Jeg håper at elever utenfor Tromsø ønsker seg hit til byen for å satse på både sjakk og skole.
Maxim Turov

Maxim Turov

Hei, Jeg heter Maxim og har bodd i Tromsø siden august 2013. Jeg flyttet hit fra Arkhangelsk for å undervise på sjakklinja og i Tromsø sjakklubb. Jeg kommer opprinnelig fra en liten gruveby i Sør-Russland. Allerede da jeg var 4 år var jeg så ivrig med sjakken at foreldrene mine måtte ta bort brettet. Senere ble jeg stormester og har reist verden rundt som sjakkspiller i mange år. Jeg er gift med WGM Irina, og vi har to barn.